Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Her samles information til medlemmer samt spørgsmål og svar i forbindelse med Coronavirus (COVID-19).

Generel information:
Alle aktiviteter i Nivå Gymnastikforening er foreløbigt aflyst frem til og med den 10. maj 2020. Det betyder, at der i denne periode ikke tilbydes træning, træningssamlinger, badminton, legestue, legesøndag og spring ud i natten. 

Vi vil sende en mail ud til alle medlemmer når vi er klar til at starte vores aktiviteter op igen. Indtil da kan medlemmerne holde sig orienteret på denne side.

 
Foreløbigt aflyste konkurrencer:
 
Alle konkurrencer er aflyst resten af sæsonen.

 

Spørgsmål og svar:

Har du spørgsmål som ikke er besvaret herunder, så send dem endelig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Spørgsmål: Hvornår starter aktiviteterne op igen?
Svar: På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt for os at sige noget om hvornår vi starter op igen. Vi følger regeringens anvisninger og holder jer opdateret. 
 
Spørgsmål: Får jeg mit kontingent refunderet?
Svar: Der betales foreløbigt ikke noget tilbage. Et kontingent er udtryk for en betaling for medlemskabet af foreningen, og er ikke bare betaling for en bestemt mængde træning, konkurrencer mv. Nivå Gymnastikforening har stadig udgifter til fuldtidsansatte, forsikringer, konkurrencelicenser, konkurrencedeltagelse, leje af konkurrencebeklædning mv.
 
Spørgsmål: Skal vi forvente at øvrige konkurrencer i sæsonen bliver aflyst?
Svar: Vi holder jer opdateret på siden så snart vi bliver informeret af GymDanmark. Se ovenstående plan over aflysninger.
 
Spørgsmål: Kan man benytte hallen i mindre grupper(f.eks fødselsdage eller momenttræning)?
Svar: Nej, hallen er lukket af Fredensborg Kommune. Vores fuldtidsansatte vil undtagelsesvis være i hallen og foretage reparationer af redskaber, rengøring og vedligehold.

 

Denne side bliver løbende opdateret.