Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Her samles information til medlemmer i forbindelse med Coronavirus (COVID-19).

Generel information:
Al aktivitet for konkurrencehold i Nivå Gymnastikforening er fra d. 10.06.2020 genåbnet. Der er sendt info ud til alle det vedrører. Der står træningstider og steder på hjemmesidens kalender. 

Anbefalinger:
DIF og DGI: https://www.dgi.dk/gymnastik/gymnastik/artikler/saadan-kan-der-dyrkes-gymnastik-under-coronakrisen

GymDanmark: https://gymdanmark.dk/covid-19-retningslinjer/

Daglig træning:

Nu når den daglige træning er genåbnet i Nivå Gymnastikforening er der en masse retningslinjer som skal overholdes. Fredag den 23. oktober annoncerede statsministeren nye restriktioner for foreningslivet, som lyder på, at forsamlingsforbuddet sænkes til 10 personer for medlemmer over 21 år (gældende fra den 26/10 og fire uger frem). Dette betyder, at alle voksenhold med flere end 9 deltagere har modtaget information om ændring af træningsforhold for egne trænere. Derudover skal alle deltagere på voksenhold fortsat medbringe liggeunderlag og andre rekvisitter, såfremt det skal benyttes i undervisningen.

Et stort plus her er dog, at børn og unge fritages for det sænkede forsamlingsforbud. Dette betyder at børn og unge til og med 21 år fastholder forsamlingsforbuddet på 50 personer inkl. trænere som er ældre end 21 år. Altså kan vi i foreningen fortsætte undervisningen af børnehold som normalt. Dette gælder både motions- og konkurrencegymnastik. Forældre på forældre/barn holdet kan fortsat deltage i undervisningen uden brug af mundbind eller visir sammen med deres barn. Husk dog stadig, at der kun må deltage en voksen pr. barn.

Det er KUN gymnaster under 7 år der må ledsages af forældre ind til træningshallen. Ved særlige tilfælde er I velkomne til at kontakte os for hjælp til at få barnet hjulpet til hallen.

Holmegårdshallen er fortsat delt op i 4 zoner: gangareal, KIG afdeling, 12x12 gulv + stortrampoliner samt fiberbaner og minitrampolin. I hver træningszone må der maks. være 50 gymnaster (under 21 år) inklusiv trænere, som er ældre end 21 år (forsamlingsforbud pr. den 23. oktober). Herunder er det vigtigt at pointere, at der maks. må være 10 personer som tager ophold i gangarealet under træning for børnehold under 7 år. INGEN voksne må tage ophold i træningshallen.

Hver gymnast/familie skal til alle træninger medbringe håndsprit til eget brug før og efter træning samt efter behov. Hvis man er uheldig og har glemt sin egen sprit, så er der i træningshallen monteret spritdispensere, som vi opfordre jer til at bruge hyppigt.

Hvis man vil benytte hallens omklædningsrum/badefaciliteter er det vigtigt at huske, at der maks. må være 8 personer af gangen, både før og efter træningen.

Sidst er det trænernes ansvar, at rengøre redskaber/udstyr med vand og sæbe mellem hvert hold, så alle medlemmer kan føle sig trygge.

Konkurrencer:

Som det ser ud nu kommer forårets konkurrencer til at blive til noget. Konkurrencerne vil dog blive afviklet med flere retningslinjer end førhen. Først og fremmest skal det gældende forsamlingsforbud og de generelle sundhedsmæssige anbefalinger skal overholdes. Yderligere skal man sikre en tilstrækkelig afstand mellem de forskellige grupper i hallen, hvor anbefalingerne lyder på mindst 2 meter mellem grupperne. 

Til konkurrencerne må der være siddende publikum/tilskuere. Her gælder det, at der maksimalt må være 500 forsamlet inklusiv udøvere, trænere, dommere mm. Mellem publikum/tilskuere skal der minimum være en meter, samt så skal der mindst være 2 m2 areal pr. publikum/tilskuer. Igen skal man undgå omfattende køer ved indgange, toiletter, cafeteria osv.

Åbne arrangementer:

På bestyrelsesmødet d. 23/9 blev det besluttet at Nivå Gymnastikforenings åbne arrangementer bliver aflyst til og med d. 31/10. Dette blev på pressemødet den 23/10 forlænget til og med den 2/1 - 2021. Som forening bliver vi nødt til, at følge sundhedsmyndighederne retningslinjer for sociale aktiviteter. 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål som ikke er besvaret i ovenstående tekst, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Denne side bliver løbende opdateret.