Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Generel information:

Al aktivitet for alle medlemmer i Nivå Gymnastikforening er fra den 7. december 2020 lukket ned. Der er sendt info ud til alle medlemmer.

Anbefalinger:

DIF og DGI: https://www.dgi.dk/gymnastik/gymnastik/artikler/saadan-kan-der-dyrkes-gymnastik-under-coronakrisen

GymDanmark: https://gymdanmark.dk/covid-19-retningslinjer/

GymDanmark: https://gymdanmark.dk/2020/12/07/nye-corona-restriktioner-gaeldende-foreloebig-indtil-3-januar/

Daglig træning:

Efter pressemødet tirsdag d. 29 december 2020 bliver vi desværre nødt til, at aflyse al indendørs træning til og med søndag d. 17. januar 2021.

Trænerne på de forskellige konkurrencehold er blevet bedt om, at planlægge et hjemmetræningsprogram til gymnasterne, så alle kan holde formen henover julen og nytåret.

Kontingent og tilbagebetaling:

I den nuværende sæson 20/21 er der indtil videre blevet aflyst 3,5 uges træning. Dette skyldes, at juleferien ligger tidligt i år og der ikke er træning i skolernes ferie. Vi håber og krydser fingre for, at vi d. 18. januar kan genoptage vores mange hold for børn og voksne.

Alle vores trænere bliver fortsat lønnet for deres normaltimer.

DIFs[1] klare anbefaling er, at enkelte foreninger ikke tilbagebetaler kontingent for perioden, da en tilbagebetaling potentielt vil lukke nogle af vores frivillige klubber[2].

Nivå Gymnastikforening vil gerne kunne blive ved med at tilbyde medlemmerne gymnastik, og vi er derfor taknemmelige for at så mange viser opbakning i denne svære tid.

Formelt set kan medlemmer ikke kræve at få en del af kontingentet retur, fordi foreningens aktivitet er stoppet i en periode, så medlemmerne ikke kan træne eller fx deltage i en opvisning eller en konkurrence. Kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en idrætsforening og ikke for en specifik ydelse.

[1] Danmarks Idrætsforbund

[2] https://www.dif.dk/da/forening/raad-og-viden-om-idraetsudvikling/corona

Konkurrencer:

Alle TeamGym konkurrencer i januar og februar er per den 17. november udskudt eller aflyst. Det er de, da GymDanmark vurderer at det med nuværende forsamlingsforbud desværre ikke er muligt at afvikle så store konkurrencer på en weekend.

Hvilke konkurrencer rammer denne udmelding:

- De regionale konkurrencer i Danmarksserien er aflyst.

- De regionale konkurrencer i talentrækken forsøges flyttet hvis muligt, ellers aflyses 1. runde.

- Ligakonkurrencen for junior og senior er flyttet til marts måned.

Herefter ser det ud til, at de resterende konkurrencer i foråret kommer til at blive til noget. Konkurrencerne vil dog blive afviklet med flere retningslinjer end førhen. Først og fremmest skal det gældende forsamlingsforbud og de generelle sundhedsmæssige anbefalinger skal overholdes. Yderligere skal man sikre en tilstrækkelig afstand mellem de forskellige grupper i hallen, hvor anbefalingerne lyder på mindst 2 meter mellem grupperne. 

Det er fra torsdag den 29. oktober 2020 påkrævet at personer på 12 år og derover skal bære mundbind eller visir ved besøg på indendørs idrætsfaciliteter. Dette krav gælder ikke når man sidder ned med ansigtet i retning mod konkurrencegulvet. Derudover gælder kravet om brug af mundbind/visir heller ikke for udøverene under idrætsaktiviteten. Kravet gælder dog både før og efter sin optræden.

Til konkurrencerne må der være siddende publikum/tilskuere. Her gælder det, at der maksimalt må være 500 forsamlet inklusiv udøvere, trænere, dommere mm. Mellem publikum/tilskuere skal der minimum være en meter, samt så skal der mindst være 2 m2 areal pr. publikum/tilskuer. Igen skal man undgå omfattende køer ved indgange, toiletter, cafeteria osv.

Åbne arrangementer:

På pressemødet mandag den 7. december blev det besluttet at Nivå Gymnastikforenings åbne arrangementer bliver aflyst til og med den 28. februar 2021, ligesom alt andet foreningsliv. Vi bliver som forening nødt til, at følge sundhedsmyndighederne retningslinjer for sociale aktiviteter. 

I Nivå Gymnastikforening har vi haft følgende COVID-19 positive tilfælde:

Onsdag d. 21. oktober 2020 - Person der har været aktiv i Holmegårdshallen.
Lørdag d. 24. oktober 2020 - Person der har været aktiv i Holmegårdshallen. 

Torsdag d. 19 november 2020 - Person der har været aktiv i Holmegårdshallen. 

Handleplan ved COVID-19 positive:

Vi kontakter direkte det/de hold som den pågældende gymnast/træner har været aktiv på. Disse bliver hjemsendt i karantæne indtil de har præsteret to negative Coronatests (på hhv. fjerde- og sjette-dagen). Andre hold og trænere, der har været i hallen på den pågældende træningsdag, vil modtage en mail med information om at være særligt opmærksom på COVID19 symptomer. De bliver dog ikke hjemsendt og kan fortsætte deres træning som normalt. 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål som ikke er besvaret i ovenstående tekst, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Denne side bliver løbende opdateret.