Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

GAO 2012 - Micro
TeamGym Micro - på billedet ses (fra venstre mod højre): Alma, Joanne, Victoria, Linnea, Caroline og Mie
GAO 2012 - Ynglinge
TeamGym Ynglinge - På billedet ses (fra venstre mod højre): Thea, Anna, Elisabeth, Victoria, Benedicte,
Sara, Lina, Nanna Cecilie, Mie, Fiona, Camilla, Bolette og Amalie.

Lørdag d. 14. januar deltog 4 af vores TeamGym hold i konkurrencen Gladsaxe nytårscup. Alle pigerne kørte en flot konkurrence, og to af holdene tog medaljer med hjem. Tidligt lørdag morgen startede TeamGym micro ud med en næsten fejlfri konkurrence. Pigerne blev nummer 1 på bane og nummer 2 på trampet og til rytme. Dette betød at pigerne sluttede på en rigtig flot samlet andenplads. På billedet oven over ses de glade piger med medaljerne hængende om halsen.

Senere på dagen var det TeamGym mini 1 og 2’s tur. Mini 2 kørte en rigtiig flot konkurrence. Pigerne kørte en rigtig flot rytmeserie. Efter en rigtig flot indsats fra pigerne blev de nummer 9 i den samlede stilling. Mini 1 kørte ligeledes en god konkurrence, men lavede desværre nogle kiks. Dette betød desværre at pigerne sluttede på en 4. plads med kun 0,1 point op til tredje pladsen.

Sidst på dagen deltog TeamGym ynglinge i konkurrencen. Der blev satset en del med nogle nye og svære spring. Efter at have fået styr på nerverne beviste pigerne, at de sagtens kan køre de nye spring til konkurrencer. De fik en rigtig flot første plads på trampetten og selvom der var en del fald på banen blev pigerne nr. 2. Efter en flot rytmeserie sikrede pigerne sig sølvmedaljen i den samlede konkurrence. På billedet oven over ses de glade piger med medaljerne hængende om halsen.

Videoer af alle pigernes spring og rytmeserier kan ses på vores youtubekanal: her