Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Den 25. marts afholdtes første runde af TeamGym DM for minipiger(maks. 12 år) i Gladsaxe. Nivå Gymnastikforening stillede til start med to hold ud af de i alt 92 deltagende hold. Resultaterne fra denne første runde bruges til at puljeinddele de mange hold til både Sjællandsmesterskaberne og DM finalerne.

Mini 2 var de første der skulle fremvise deres kunnen. Pigerne kørte generelt en fin konkurrence og placerede sig på en samlet plads som nummer 40. Holdet har kvalificeret sig som nummer otte i femte division til Danmarksmesterskaberne. En svær startposition med over ét point op til førstepladsen. Til gengæld ser det bedre ud til Sjællandsmesterskabet, hvor holdet har kvalificeret sig som nummer et i fjerde division.

Mini 1 kørte ligeledes en flot konkurrence. De placerede sig på en samlet plads som nummer 14 og har kvalificeret sig som nummer seks i anden division til Danmarksmesterskaberne. Det er også en lidt svær startposition men de har også været lidt heldigere med deres kvalificering til Sjællandsmesterskaberne. Her har holdet kvalificeret sig som nummer et i pulje to.

Det bliver spændende at se hvordan begge hold klarer sig til både Sjællands- og Danmarksmesterskaberne. Hvis pigerne kan holde nerverne under kontrol, så er der i hvert fald mulighed for flotte resultater og medaljer!

Videoer er uploaded til Youtube.