Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

De nordiske mesterskaber d. 16. til 17. april havde deltagelse af to af Nivå Gymnastikforeningens bedste drenge gymnaster. Aske Rosted og Elias Rosted har gennem en hård og målrettet indsats kvalificerede sig til det danske landshold og de nordiske mesterskaber, om i år blev afholdt i Halmstad i Sverige. Landsholdet består af seks mand og en reserve, og i konkurrencen kan alle seks mand stille op i hvert redskab og det er så de fire bedste karaktere i hvert redskab, der summeres sammen til holdets score.
Både Aske og Elias kørte en godkendt konkurrence, hvor de talte med i holdets score i henholdsvis 3 og 5 redskaber. I den samlede stilling blev Aske nummer 25 og Elias kom på en flot 15. plads. Elias formåede desuden at kvalificere sig til disciplinfinalerne i ringe med 8. bedste karakter af de otte finale deltagere, og en formåede at kæmpe sig op på en flot 5. plads i finalen.
Det danske landshold måtte nøjes med en fjerde plads ved et mesterskab, hvor Sverige leverede en flot præsentation med masser af flot gymnastik, som blev belønnet med et holdmesterskab og de fire første pladser i den samlede individuelle konkurrence.