Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Generel information:

Al aktivitet for alle medlemmer i Nivå Gymnastikforening er fra den 7. december 2020 lukket ned. Der er sendt info ud til alle medlemmer.

Anbefalinger:

DIF og DGI: https://www.dgi.dk/gymnastik/gymnastik/artikler/saadan-kan-der-dyrkes-gymnastik-under-coronakrisen

GymDanmark: https://gymdanmark.dk/covid-19-retningslinjer/

GymDanmark: https://gymdanmark.dk/2020/12/07/nye-corona-restriktioner-gaeldende-foreloebig-indtil-3-januar/

Daglig træning:

Alt indendørs aktivitet er fortsat aflyst. Den nuværende genåbningsplan ser ud på følgende måde:

21. april 2021: Indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år (uden coronapas).

6. maj 2021: Indendørs idræt for voksne over 18 år (med coronapas).

21. maj 2021: Resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, som ikke er åbnet i forrige faser (med coronapas).

For alle ovenstående er det gældende, at vi afventer hvilke konkrete sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages. Der vil f.eks. være tale om begrænset åbningstid, kvadratmeterkrav, krav og anbefalinger om brug af mundbind, begrænsning af samlet antal publikummer, siddende publikum mv., og der vil gælde retningslinjer vedrørende afstand, hygiejne mv.

GymDanmark: https://gymdanmark.dk/2021/03/23/genaabning-af-foreningsidraetten-faa-overblikket-her/

Trænerne på de forskellige konkurrencehold er blevet bedt om, at planlægge et hjemmetræningsprogram til gymnasterne, så alle kan holde formen henover foråret. 

Kontingent og tilbagebetaling:

I den nuværende sæson 20/21 er der indtil videre blevet aflyst 11,5 uges træning. Dette skyldes, at juleferien har ligget tidligt i år og der ikke er træning i skolernes ferie. Vi håber og krydser fingre for, at vi snart kan genoptage vores træning for børn og voksne.

Alle vores trænere bliver fortsat lønnet for deres normaltimer.

DIFs[1] klare anbefaling er, at enkelte foreninger ikke tilbagebetaler kontingent for perioden, da en tilbagebetaling potentielt vil lukke nogle af vores frivillige klubber[2].

Nivå Gymnastikforening vil gerne kunne blive ved med at tilbyde medlemmerne gymnastik, og vi er derfor taknemmelige for at så mange viser opbakning i denne svære tid.

Formelt set kan medlemmer ikke kræve at få en del af kontingentet retur, fordi foreningens aktivitet er stoppet i en periode, så medlemmerne ikke kan træne eller fx deltage i en opvisning eller en konkurrence. Kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en idrætsforening og ikke for en specifik ydelse.

[1] Danmarks Idrætsforbund

[2] https://www.dif.dk/da/forening/raad-og-viden-om-idraetsudvikling/corona

Konkurrencer:

Alle TeamGym konkurrencer i sæson 20/21 er aflyst. Det er de, da GymDanmark vurderer at det med nuværende forsamlingsforbud og restriktioner desværre ikke er muligt, at afvikle så store konkurrencer på en weekend.

Åbne arrangementer:

Nivå Gymnastikforenings åbne arrangementer er forsat aflyst, ligesom alt andet foreningsliv. Vi bliver som forening nødt til, at følge sundhedsmyndighederne retningslinjer for sociale aktiviteter. 

I Nivå Gymnastikforening har vi haft følgende COVID-19 positive tilfælde:

Onsdag d. 21. oktober 2020 - Person der har været aktiv i Holmegårdshallen.
Lørdag d. 24. oktober 2020 - Person der har været aktiv i Holmegårdshallen. 
Torsdag d. 19 november 2020 - Person der har været aktiv i Holmegårdshallen. 
Lørdag d. 21 august 2021 - Person der har været aktiv i Holmegårdshallen
Mandag d. 23 august 2021 - Person der at været aktiv i Holmegårdshallen

Handleplan ved COVID-19 positive:

Vi kontakter direkte det/de hold som den pågældende gymnast/træner har været aktiv på. Disse bliver hjemsendt i karantæne indtil de har præsteret to negative Coronatests (på hhv. fjerde- og sjette-dagen). Andre hold og trænere, der har været i hallen på den pågældende træningsdag, vil modtage en mail med information om at være særligt opmærksom på COVID19 symptomer. De bliver dog ikke hjemsendt og kan fortsætte deres træning som normalt. 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål som ikke er besvaret i ovenstående tekst, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Denne side bliver løbende opdateret.