Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

Tilmeldingen til E-sport arrangementerne foregår nu gennem vores nye medlemsportal

 

Vi har i Nivå Gymnastikforening startet et E-Sport projekt op. Det går ud på at man, som til et privat LAN selv medbringer sin egen PC og så sidder vi ellers og spiller computer til vi falder af stolen af træthed.

Vi har fået lov at bruge lokaler på Holmegårdsskolen i Kokkedal hvor vi desuden også har vi også fået adgang til gymnastikhallen. Der er derfor mulighed for at man mellem de hede skuddueller kan tage et spil fodbold eller andet fysisk udfoldelse så blodet kommer igang igen.

Vi vil typisk holde vores E-Sport arrangementer i weekender hvor vi vil starte fredag aften kl 18 og slutte søndag eftermiddag kl 17.

Til hvert arrangement vil det være muligt at bestille morgenmad, frokost og aftensmad. Det skal bestilles samtidig med at man melder sig til arrangementet. Der vil desuden også være en kiosk hvor det vil være muligt at købe lidt slik og sodavand.

Vi vil som minimum holde 4 arrangementer årligt med mulighed for flere hvis tiden tillader det.

Information om hvornår fremtidige E-Sport arrangementer vil blive afholdt kan findes her på siden under "E-Sport / Kommende arrangementer". Eller man kan tilmelde sig vores E-sport nyhedsbrev her: http://www.ng-gymnastik.dk/index.php?option=com_vemod_news_mailer&Itemid=38

Prisen for at deltage i vores E-Sport arrangementer vil være 100 kr. pr. deltager.

Der vil være deltagerbegrænsning pr. arrangement og det vil foregå med "først til mølle" konceptet.

 

For nærmere information, kontakt venligst

Jimmi Falk

Tlf.: 22 47 13 07

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.