Facebook

Job i NG

Vi kan altid bruge flere instruktører i Nivå Gymnastikforening

Læs mere her.

15-årige Bolette Arrildsen fra Nivå Gymnastikforening vandt sammen med det danske juniorpigelandshold en sølvmedalje ved europamesterskaberne i TeamGym i weekenden.

Det danske landshold lagde stærkt ud allerede i fredagens kvalifikation mod Norge, Sverige, Finland, England, Island og Tjekkiet. Pigerne konkurrerede i tre discipliner:  Rytmeserie, spring på fiberbane og spring på trampet, hvor danskerne klarede sig som det bedste hold. De havde kun ét fald, der desværre kom da en af holdets bedste gymnaster pådrog sig en knæskade i sin landing. Trods den flotte  spring, blev de danske piger overhalet af et knivskarpt islandsk hold og sluttede som nummer to i kvalifikationen med under 1 point op til islændingene.

Til lørdagens finaler var de danske piger klar til at yde deres bedste.  De forbedrede deres karakter med hele 1,5 point. Men desværre kunne de Islandske piger endnu engang gøre det bedre. De forbedrede deres karakter fra kvalifikationen med næsten 2 point og vandt guldet med lidt over 1 point ned til de danske sølvmedaljevindere.

Samlet set var det en imponerende gymnastikweekend med medaljer til fem ud af de seks danske landshold. Guld til Junior Mix, Junior Drenge, Senior Mix, Senior Herre og sidst med ikke mindst sølv til Junior Piger. Senior Damerne havde kvalificeret sig til finalerne som nummer 3, men kunne desværre ikke holde placeringen og endte som nummer 5 til finalerne.

Tillykke!